gras

U bevindt zich hier: home Service Financiering en Leasen van kunstgras

Financiering - Leasen van kunstgras

Het professioneel aanleggen van een gazon, speelveld of sportveld kost veel geld. Vaak veel meer dan verwacht, hetgeen veelal tot gevolg dat er wordt bezuinigd, maar dat heeft tot gevolg dat voor mindere kwaliteits materialen moet worden gekozen. Wilt u dat wel? Heeft dat geen negatieve invloed op de levensduur van uw nieuwe gazon, speel of sportvloer? Wij bieden de gelegenheid om te leasen. De leaseopties gelden voor particulieren en gemeentelijke opdrachtgevers in Nederland.

Bereken uw maandlasten op:

www.gardenlease.nl

U wilt een speel-, sportveld of tuin aanleggen met kunstgras, maar heeft daarvoor niet voldoende budget? EasyLawn biedt u de mogelijkheid om alle materialen zoals kunstgras, valdemping, hekwerk etc. te leasen. U lost alle bedragen af in termijnen, zodat u toch kunt genieten.

Leasen goedkoper dan eigen geld

Een heerlijke tuin, speel- of sportveld? Zelfs als u even krap bij kas zit, kunt u hiervan genieten. Bij leasen betaalt u maandelijks gedurende een vaste looptijd. Maar ook als u het geld wel hebt, is leasen vaak goedkoper. En als eigenaar kunt u de al lage rentelasten aftrekken.

Leasen van kunstgras

EasyLawn, een product van Arenda B.V. dat een 100% dochteronderneming is van ING groep en maakt het financieren van een tuin aantrekkelijk zonder bijkomende kosten. Tevens biedt Gardenlease een unieke tuinverzekering, waarmee u gedekt bent bij schade, diefstal, vandalisme en natuurinvloeden. Eventuele financiële problemen door WAO, WW en overlijden zijn gedekt door het protectieplan.

EasyLawn biedt:

  • Fiscaal voordeel voor huiseigenaren
  • Direct eigenaar van uw aankoop
  • Tot 10 jaar unieke tuinverzekering
  • Zekerheid door een vaste looptijd en een vaste rente
  • 1e jaar onderhoud kan worden opgenomen in het maandbedrag