gras

U bevindt zich hier: home Referenties Kunstgras en Huisdieren voor hond en kat

Kunstgras en Huisdieren voor hond en kat

Huisdieren, zoals honden en katten, vinden het fijn om op kunstgras te spelen. Uitwerpselen en urine zijn geen probleem! Kunstgras is kleurvast en zal niet verkleuren.

Wanneer een huisdier een plasje doet, dan zal een bui regen alles wegspoelen. Doet een huisdier een uitwerpsel, dan dient u dit direct te verwijderen in verband met schimmel. De gaatjes die onderin het kunstgras zitten zorgen ervoor dat alles wordt weggespoeld.

Welk kunstgras is geschikt voor huisdieren?

Alle kunstgrassoorten van EasyLawn zijn geschikt voor honden, katten en andere dieren. Heeft u dieren waar u veel mee speelt, dan adviseren wij een korte vezel te nemen, in verband het plat liggen van de vezels.

Wenst u een adviseur aan huis? Vindt hier het dichtstbijzijnde verkooppunt in uw regio en maak een vrijblijvende afspraak.

Referentie uit Den Haag

Van der Veen Tuin en landschap heeft een kunstgrasproject gerealiseerd in Den Haag.

Van der Veen van Tuin en landschap verteld:

"Project is gerealiseerd in den Haag. De wens van de opdrachtgever was een kunstgras dat geschikt is voor honden. De oppervlakte van het gazon was 4,30 x 4,70 en kwam dus net ongelukkig uit qua maat van de rollen. Reststukken van andere projecten bewaren we vaak, en aan de hand hiervan is een keuze gemaakt. Het is uiteindelijke Souplesse geworden. Onder het kunstgras hebben we ook de shockpads geplaatst. Dit voorkomst dat er deuken in de ondergrond komen, mocht er een loungeset opgeplaatst worden. En ik vind als hovenier, dat het lijkt alsof je op een echt gazon loopt wat een leuke meerwaarde geeft aan het ‘’kunst’’gazon."