gras

U bevindt zich hier: home Verkooppunten Noord-Brabant Kunstgras Vinkel

Kunstgras Vinkel

Op zoek naar kunstgras in Vinkel voor in uw tuin, op het balkon, terras, patio sport- of speelveld? Wij bieden u kennis, kundigheid en een ruim assortiment kunstgras aan.

Easylawn geeft 10 jaar garantie op verkleuring van het kunstgras en op abnormale slijtage. Onze adviseur in Vinkel maakt graag een vrijblijvende offerte voor u aan de hand van uw wensen en budget.

Kunstgras kopen en aanleggen in Vinkel

Wilt u kunstgras laten aanleggen door onze gecertificeerde hovenier? Wij bieden u onze legservice aan, zodat u zorgeloos kunt genieten van een mooi aangelegd gazon. Gaat u het kunstgras zelf leggen, maak dan gebruik van onze duidelijke leginstructie.

Wilt u weten hoe ons kunstgras eruit ziet of hoe het voelt en wilt u het graag kopen bij ons? Vraag hier uw gratis stalen aan en laat u verrassen naar de echtheid. U kunt het vervolgens direct kopen bij onderstaand verkooppunt.

Bent u benieuwd naar de prijs? Neem contact op met onderstaande dealer. Zij komen met veel enthousiasme langs bij u op locatie of zelfs bij u thuis om alles met u te bespreken. 


De Groene Vingers

Geranium 70
5382 JM Vinkel
M. 06-51834377

  >